Voor zondag 14 september heeft Rundje Koeberg weer twee mooie wandelingen van 12 en 18 km richting Baarlo op het programma staan. De routes zijn geheel bewegwijzerd. De route van 12 km gaat dit maal geheel over bos- en landwegen. Op deze afstand kan gepauzeerd worden bij Camping Barbizon aan het Kuukven in Baarlo.

De lange afstand gaat, na veel bospaden en zandwegen, naar de bebouwde kom in Baarlo, door delen van Baarlo die de meesten vermoedelijk niet kennen. Middels de Kasteellaan passeren we veel parken en kasteeltuinen. Via de buurtschappen Soeterbeek en Rinkesfort keren de wandelaars terug naar De Meeren, en komen uiteindelijk weer terug bij Kerkeböske. Voor de lange afstand kan gepauzeerd worden bij Hoeve Hofackers in de Vergelt.

Starttijden:

Route 12 km:    tussen 8.00 en 9.30 uur

Route 18 km:    tussen 8.00 en 9.00 uur

Voor de 12 km route is het mogelijk om in groepsverband te lopen. Starttijd voor deze groepswandeling is 9.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt zoals gebruikelijk € 4,00 inclusief koffie/thee en vlaai.

Startpunt:

Dorpscentrum Kerkeböske , Aan de Koeberg3, 5988 NE te Helden.

 Info:

Marlou Peeters 077-3075897 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Miek Beumers  077-3061955 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.