Voor zondag 13 juli heeft Rundje Koeberg weer twee mooie wandelingen van 11 en 18 km op het programma staan. De routes zijn geheel bewegwijzerd. U wandelt over zowel bos,-landwegen als verharde wegen. Beide routes gaan via Hanssenhof naar de Honderd Morgen in Kessel. Bij Steenbos in Kessel-Eik splitsen de routes.

De korte afstand wandelaars gaan richting Neer en hebben een pauzemogelijkheid  bij Camping de Waterval aan de Kanaaldijk. Vervolgens verder over de kanaaldijk richting de Lanterdhoeve en via de Eikelenpeel en Bovensbos terug naar Kerkeböske..

De lange afstand wandelaars gaan verder via het centrum van Kessel-Eik naar de Mussenberg, steken het afwateringskanaal over en gaan met een geweldig uitzicht op de Maas en de Rijkelse plassen naar Neer waar de mogelijkheid is te pauzeren bij Boothuis de Troost. Na het passeren van de jachthaven wordt de weg vervolgd door de bebouwde kom van Neer en de Kappert en sluiten nabij de Lanterdhoeve weer aan bij de korte afstand wandelaars.

Starttijden:

Route 11 km:  tussen 8:00 en 9:30 uur

Route 18 km:  tussen 8:00 en 9:00 uur

Voor de 11 km route is er de mogelijkheid in groepsverband te lopen. Starttijd groepswandeling is 9:00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 incl. Koffie/Thee met vlaai na afloop.

Zoals altijd wordt er gestart vanuit Dorpscentrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, 5988 NE te Helden.

Voor info:

Marlou Peeters 077-3075897 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Miek Beumers  077-3061955 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.