Rundje Koeberg Hardlopen nieuwe stijl

Het evenement dat iedere 2e zondag van de maand wordt georganiseerd door drie sportverenigingen en Dorpscentrum Kerkeböske, laat het onderdeel "hardlopen" letterlijk een nieuwe weg inslaan.

Vanaf september (1e keer 11 september) kunt u iedere maand kiezen uit drie afstanden om te hardlopen; ongeveer 6, 12, en 18 km, de afstand varieert per maand enkele kilometers. Drie verschillende uitgepijlde routes door mooi Peel en Maas. iedere maand ook andere routes met verrassend leuke paadjes. Het is geen wedstrijd maar een trainingsloop voor iedereen die hardloopt.

De hardlopers maken nu ook gebruik van de wandelroutes. In de maanden juli en augustus hebben we getest of wandelaars en hardlopers elkaar niet voor de voeten lopen. De reacties waren van beide deelnemers hetzelfde; namelijk dat men geen hinder heeft van elkaar. De routes zijn sowieso openbaar, en men komt regelmatig ook andere mensen tegen. Ook met gemotoriseerd verkeer dient men rekening te houden, iedereen blijft zelf verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid.

 

Inschrijfgeld:
€ 5,00 inclusief koffie/thee met vlaai.

Starttijd:
De starttijd is centraal om 09.30 uur, na de start van de wandelaars. U kunt zelf beslissen of u alleen gaat open of dat u met anderen meeloopt  in een groepje, alles mag.                                       

 

Contact:
Neem voor aanvullende vragen contact op met Ine Jacobs, telefoon: 077-3077006 of 06-38925468, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie:
Alle activiteiten vinden plaats vanuit Dorpscentrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, te Helden.

telefoon: 077-3073969 of 06-12991921

Het hardlopen vindt NIET plaats in de maanden juli en augustus.

Na het sporten is er de mogelijkheid om samen gezellig na te kaarten in dit dorpscentrum van Helden.