Iedere maand zijn er verschillende hardlooproutes uitgezet in de afstanden van ongeveer 6, 12 en 18 km. Drie uitgepijlde routes door mooi Peel en Maas. De exacte afstand kan per maand iets verschillen. U kunt de afstanden ontspannen rustig lopen of als wedstrijd en een pittiger tempo. Het is geen officiële wedstrijd en er is geen tijdsregistratie. Het gaat om de ervaring en je vrij voelen om in het tempo te lopen waar u zelf behoefte aan heeft. Iedere maand dus andere routes met verrassend leuke paadjes. Een mix van verharde en onverharde paden.

 

Inschrijfgeld:

€ 6,00 inclusief koffie/thee met vlaai.

Starttijd: 

De inschrijving is open vanaf 8.00 uur. U kunt zelf beslissen of u alleen gaat lopen of dat u met anderen meeloopt in een groepje, alles mag.

de leden van Atletiek Helden starten om 9.00 uur gezamenlijk, hierbij kunt u altijd aansluiten. De verschillende afstanden en tempo's starten gelijktijdig.

Contact:

 

Neem voor aanvullende vragen contact op met Ine Jacobs, telefoon 0638925468 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie:

Alle activiteiten vinden plaats vanuit Dorpscentrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, te Helden

telefoon 077-3073969 of 06-12991921

na het sporten is er de mogelijkheid om samen gezellig na te kaarten in dit dorpscentrum van Helden.

Ine Jacobs

Combinatiefunctionaris

Locatiemanager Thyas complex

Projectleider PiusPark

tel. 06-38925468