Rundje Koeberg heeft voor 13 november de volgende activiteiten op het programma staan, waarbij vanaf 8:00 uur gestart kan worden.
 
Wandelen
Zoals gebruikelijk zijn er drie routes uitgezet ditmaal van 6, 11 en 19 km.
Korte afstand:
De korte afstand (6 km) gaat helemaal door de bossen en natuur. De route voert over zandwegen en bospaden door de Heldense Bossen en steekt voor Kessel over naar de bossen rond Bovensbos en Keuperheide.
 
De afstand van 11 km gaat vanaf vertrek bij Kerkeböske samen met de korte afstand door de bossen richting de grensweg met Kessel. Via de Hazenakker komen zij bij Camping/Zorgboerderij Oda-Hoeve in Kessel. Daar is de rustplaats. Na de rust gaat de route via “Dijk” en “Honderd Morgen” richting Bovensbos waar zij aansluiten bij de korte afstand.
 
De Lange afstand (19 km) gaat samen met de 11 km naar de rustplaats Oda Hoeve, vervolgens maakt die route over Spurkt en Hei een lus naar Kessel-Eik. De te wandelen weg komt langs de Maas terug naar Kessel, doet de kern Kessel aan en komt voor de tweede rust weer bij de Oda-Hoeve. Vanaf daar sluiten ze nu aan bij de afstand van de 11 km.

Hardlopen
De hardlopers kunnen dezelfde routes  (met dezelfde pauzeplaatsen)  lopen als de wandelaars.
Er kan gestart worden tussen 8:00 en 9:30 uur
 
Mountainbiken
Gezamenlijke start om 9:15 uur in drie niveau groepen

Het inschrijfgeld bedraagt voor alle activiteiten € 6,00, inclusief koffie met vlaai bij terugkomst in het Kerkeböske, aan de Koeberg 3, 5988 NE  Helden
 
Om alles in alle veiligheid te laten verlopen, verzoeken we jullie:

  • Thuis te blijven als je corona gerelateerde klachten hebt.
  • het inschrijfformulier ingevuld in te leveren. Het formulier vindt je bij de agenda.
  • De aangegeven route vanaf de trap bij de ingang van het Kerkeböske naar de inschrijftafel en vanaf de inschrijftafel naar de start van de wandeling, hardlooproute of fietstocht te volgen.
  • Zoveel mogelijk  met gepast geld te betalen.
  • Bij terugkomst de aangegeven route naar het koffie-en-vlaai-buffet te volgen.

Wij wensen jullie veel wandel-, loop- en fietsplezier.